Design bedden 

NATIVO™ design bedden uitgevoerd in leder, premium Eco leder of stof

Nachtrust is belangrijk voor de mens. De inrichting van uw slaapkamer in combinatie met het bed zorgt voor een goede nachtrust en prettige stemming overdag. NATIVO™ bied u comfort, design, duurzaamheid, en kwaliteit. Kies uit een tweepersoonsbed, boxspring, rond bed, design bed...

Meer
 • Design bedden
  Design bedden

  NATIVO™ design bedden uitgevoerd in leder, premium eco leer of stof (goedkope bedden)

  Nachtrust is belangrijk voor de mens. De inrichting van uw slaapkamer in combinatie met het bed zorgt voor een goede nachtrust en stemming overdag. NATIVO™ bied u comfort, design, duurzaamheid, en kwaliteit. Kies uit een boxspring, rond bed, design bed met geïntegreerde LED verlichting of een bed met geïntegreerde nachtkastjes. Maak keuze uit 6 materialen: echt Italiaans leder, stof HUGO, premium stof ASTORIA, premium stof INFINITY, eco leer en premium eco leer VIENNA.

 • Gestoffeerde bedden
  Gestoffeerde bedden

  Gestoffeerde bedden uitgevoerd in echt leder, stof en premium Eco leder

  De NATIVO™ gestoffeerde bedden zijn ontworpen voor personen die een apart design in hun slaapkamer willen. De randen van onze modellen zijn soms strak en soms afgerond. NATIVO™ doet er alles aan om onze gestoffeerde bedden te ontwerpen, zodat deze voldoet aan alle wensen van de moderne man. Luxueuze en functionele bedden vind u in deze categorie.

  Exclusieve opties NATIVO™ bedden

  Naast het opvallende en functionele design van de NATIVO™ bedden, hebben de NATIVO™ bedden een aantal exclusieve opties. De geïntegreerde LED verlichting brengt een warm en aangename sfeer tijdens de nacht, in de opbergruimtes kunt uw boeken, cosmetica, etcetera opbergen. De meeste NATIVO™ bedden worden geleverd in strandaard afmetingen.

 • Boxsprings
  Boxsprings

  Innovatieve design boxspings

  De term boxspring is afkomstig uit het Engels en betekent letterlijk "doos met veren". Een boxspring wordt vaak gekenmerkt door een monotoon en simpel ontwerp. NATIVO™ bied u een innovatief en exclusief design van dit type bed, met hetzelfde comfort en robuustheid alleen in een moderner ontwerp. Bekijk onze nieuwste modellen goedkope boxspring aanbieding. En laat u verassen!

  Specifieke structuur van de NATIVO™ goedkope boxspring

  De boxpring bestaat uit een frame (gemaakt van hoogwaardig hout) waarin veren zijn geplaatst met daar bovenop een comfort laag (gemaakt van koud schuim). Bovenop het frame wordt het pocketveren matras geplaatst, het pocketveren matras zorgt voor een ideale gewichtsverdeling. Als laatste wordt op deze twee elementen een topper geplaatst deze zorgt voor nog meer comfort, en een langere levensduur van uw matras. In Nederland en Scandinavië hebben bedden met toppers een lange traditie. NATIVO™ bied keuze uit twee soorten toppers: Topper Comfort gemaakt van koud schuim heeft als eigenschap klimaatregulatie dat houd in dat de lichaamswarmte niet afdamt. Topper Visco gemaakt van traag schuim heeft als eigenschap comfort en een goede ondersteuning.

  LED verlichting en breed aanbod aan kleuren boxspring aanbieding

  De specifieke NATIVO™ bedden hebben een nieuw en uniek design. In onze nieuwe modellen hebben we LED verlichting geïntegreerd. Met behulp van een afstandsbediening is de LED-verlichting te bedienen, functies als dimfunctie of zelfs van kleur veranderen. De NATIVO™ boxspring modellen kunt u door keuze van materiaal, afmetingen en kleur personaliseren. Kies uit echt Italiaans leder, stof of premium Eco leder. Elk van deze materialen heeft zijn eigen kleurenpalet. Verrijk uw slaapkamer met een NATIVO™ design.

 • Ronde bedden
  Ronde bedden

  Ronde bedden uitgevoerd in stof, echt Italiaans leder of premium Eco leder

  Dit type bed is voornamelijk in trek bij de jongere generatie. Maar is eigenlijk geschikt voor iedereen. Kies een model, materiaal, kleur en afmeting naar u wens. Personaliseer uw bed naar uw smaak en maak het passend in uw interieur. Kies uit echt Italiaans leder, stof of premium Eco leder. Elk van deze materialen heeft zijn eigen kleurenpalet. Verrijk uw slaapkamer met een NATIVO™ design.

 • Nachtkastjes
  Nachtkastjes

  Maak uw NATIVO™ design bedden en slaapkamer compleet met bijpassende nachtkastjes

  Bij al onze NATIVO™ bedden bieden wij bijpassende nachtkastjes. Alle NATIVO™ design nachtkastjes zijn beschikbaar in dezelfde materialen en kleurencombinaties als onze bedden. Wij hebben de nachtkastjes ontworpen in de perfecte afmetingen, zodat er een lamp op geplaatst kan worden en ruimte is voor u persoonlijke benodigdheden. Kies een model naar uw eigen smaak. Maak uw slaapkamer compleet kies de nachtkastjes in dezelfde kleur als uw bed of maak een nieuwe combinatie

 • Matrassen
  Matrassen

  NATIVO™ matrassen assortiment

  Houd rekening met de keuze bij het kopen van uw matras, bij ieder type matras vindt u de karakteristieke eigenschappen van het materiaal waarvan het gemaakt is.

  Speciale karakteristieken NATIVO™ matrassen: informatie voor het kopen van een matras

  Onze matrassen beschikken over 5 en 7 comfortzones. Uw gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. De matrashoezen verschillen, en zijn makkelijk te verwijderen en te wassen. Iedere hoes heeft zijn eigen eigenschapen: Aloë Vera, anti-allergie.

 • Bedbodems
  Bedbodems

  NATIVO™ bedbodems voor een gezonde nachtrust

  Een gezonde nachtrust is belangrijk voor uw lichaam en geest. Met een goede nachtrust creëert u nieuwe energie voor de aankomende dag. Een goed bed en matras alleen is niet voldoende, het bedbodem zorgt voor comfort van het geheel. In het NATIVO™ assortiment vindt u verschillende soorten bedbodems, wij hebben onderscheid gemaakt uit vaste en verstelbare bedbodems.

  Wat moet u weten over de NATIVO™ bedbodems ?

  Bedbodems zijn gemaakt om u comfort te bieden en zijn bovenal een verlengstuk voor uw matras. Een goede bedbodem zal uw lichaamsgewicht optimaal verdelen zonder al teveel tegendruk te genereren.

  Constructie van de NATIVO™ bedbodems

  Een lattenbodem bestaat uit een frame met daarop overdwars geplaatste latten, de latten zij flexibel en zorgen voor gewichtsverdeling en tegendruk.

  Koop bedbodems in de NATIVO™ webshop

  Als u op zoek bent naar een bedbodem bekijk dan het NATIVO™ aanbod. Onze bedbodems zijn van een hoge kwaliteit en gefabriceerd naar Europese standaard. Maak uw design bed compleet met een bedbodem en matras, beschikbaar op onze webshop.

Vergelijken 0