Design tuinmeubelen 

NATIVO™ rotan tuinmeubelen

Tuinmeubelen worden gebuikt om gezellig te zitten en te ontspannen. NATIVO™ bied u de mogelijkheid om uw tuinmeubelen persoonlijk aan te passen. Wanneer de eerste warme dagen zich aandoen is het tijd om heerlijk te ontspannen op terras, balkon of in de tuin, of natuurlijk voor een tuinfeest. Hiervoor zijn natuurlijk d...

Meer
 • Rotan loungebanken
  Rotan loungebanken

  NATIVO™ rotan loungemeubelen voor binnen en buiten

  NATIVO™ vervaardigt hun rotan meubelen van polyrotan. Een kunstmatig materiaal dat visueel gezien nauwelijks kan worden onderscheiden van echt rotan. De karakteristieken van dit materiaal zijn ideaal geschikt voor het hedendaagse moderne leven: Het materiaal is zeer weerbestendig, de buitenmeubelen zijn onderhoudsvriendelijk en het materiaal is flexibel. De kussen zij gemaakt van waterdicht materiaal, zo kunt u de meubelen buiten laten staan zonder zorgen als er een regenbui komt.

  NATIVO™ kleurenpalet voor rotan en textiel

  Personaliseer uw rotan meubelen voor interieur en exterieur. Verschillende combinaties zijn toepasbaar op onze rotan modellen en waterbestendige kussen.

 • Rotan salontafels
  Rotan salontafels

  NATIVO™ rotan salontafels

  Maak uw rotan loungebank compleet met een bijpassende salontafel. De NATIVO™ salontafels zijn eveneens gemaakt van polyrotan en hebben dezelfde eigenschapen: zeer weerbestendig, onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen. Bekijk het kleurenpalet in onze webshop.

  Rotan meubelen voor interieur en exterieur

  NATIVO™ rotan meubelen kunt u gebruiken in de tuin, op balkon, in de serre of nabij een zwembad. Onze modellen zijn van een hoge kwaliteit en hebben een uniek design, zijn onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen. De designs passen in ieder exterieur en brengen een mediterrane sfeer. Het kleurenpalet bied de mogelijkheid om de rotan meubelen te combineren met uw huidige interieur.

 • Rotan sets
  Rotan sets

  NATIVO™ eetsets en barsets voor in de tuin

  NATIVO™ heeft naast meubelen voor ontspanning en zonnen, ook eetsets en barsets in het assortiment ideaal geschikt voor diner of om gezellig te tafelen. Beleef onvergetelijke avonden met vrienden of familie in de tuin of op het balkon. Kies voor moderne en kwalitatieve rotan meubelen met waterdichte kussens, maak keuze uit kleuren en verrijk uw exterieur.

  Waarom is poltrotan beter dan echt rotan ?

  Polyrotan is visueel gezien nauwelijks te onderscheiden van echt rotan. Karakteristieken maken het verschil. Ons product heeft een modern design, ziet er natuurlijk uit, en is zeer weerbestendig, en is makkelijk in het onderhoud. Daarom heeft NATIVO™ voor dit materiaal gekozen.

Vergelijken 0