Boxsprings 

Innovatieve design boxspings

De term boxspring is afkomstig uit het Engels en betekent letterlijk "doos met veren". Een boxspring wordt vaak gekenmerkt door een monotoon en simpel ontwerp. NATIVO™ bied u een innovatief en exclusief design van dit type bed, met hetzelfde comfort en robuustheid alleen in een moderner ontwerp. Bekijk onze nieuwste...

Meer
 • Lederen boxsprings
  Lederen boxsprings

  Boxsprings uitgevoerd in echt Italiaans leder of premium Eco leder

  NATIVO™ design boxsprings zijn leverbaar in twee soorten leer. Echt Italiaans leder ademt luxe en is beschikbaar in diverse nuances. Echt Italiaans leder heeft een lang levensduur en is zeer eenvoudig in onderhoud. Premium Eco leder is speciaal ontworpen zodat het op echt leer lijkt. Beschikbaar in tal van kleuren, als u ons advies voor onderhoud en reinigen zorgvuldig opvolgt dan garanderen wij ook bij dit materiaal een lang levensduur.

  Luxe NATIVO™ boxsprings met innovatieve opties

  Vergeet saaie en eenvoudige boxspring modellen. Breng het juiste design meubel in uw slaapkamer met een NATIVO™ boxspring. Met ons design willen wij aantonen dat wij van een simpel meubel (boxspring) een meesterwerk kunnen maken, de geïntegreerde LED verlichting zal een luxe uitstraling brengen in uw woning. Verstel de verlichting van kleur en maak gebruik van de dimfunctie om zo uw ideale lichtbron te creëren voor een nachtrust. Bij enkele van onze modellen zij ook opbergruimtes en nachtkastjes geïntegreerd. Ideaal voor het opbergen van boeken, telefoon en cosmetica. Bij de modellen waar dit niet het geval is zijn nachtkastjes los bij te bestellen.

 • Stoffen boxsprings
  Stoffen boxsprings

  Breng warmte in uw woning met een NATIVO™ boxspring uitgevoerd in stof

  Bekijk ons assortiment NATIVO™ boxsprings uitgevoerd in stof. Stof is een materiaal dat warmte en gezelligheid in uw woning brengt, en tegelijker tijd ook luxe uitstraalt. Als u een design boxspring zoekt, comfortabel en gepersonaliseerd naar uw wens. Dan hebben wij wat u zoekt.

  3 soorten stof beschikbaar in breed aanbod aan kleuren

  NATIVO™ heeft 3 soorten stof in het assortiment, en een groot aanbod aan kleuren:

  - Standaard stof HUGO duurzame en kwalitatieve stof. Bekijk ons advies voor onderhoud en reinigen zodat de stof niet zal verkleuren

  - Premium stof ASTORIA is speciaal behandeld zodat er geen vloeistoffen intrekken. Ideaal geschikt als u kinderen of huisdieren heeft, alles vat op de stof valt is makkelijk te reinigen.

  - Premium stof INFINITY is speciaal behandeld zodat het de meeste vlekken zoals koffie en thee, met water en een klein beetje zeep verwijdert kunnen worden. Design en eenvoudig onderhoud in één.

Vergelijken 0