CHRISTMAS SALE -15%, DIRECT BESCHIKBAAR -20% + Gratis levering

Code: SUPER15; SUPER20

Bedbodems

NATIVO™ bedbodems voor een gezonde nachtrust

Een gezonde nachtrust is belangrijk voor uw lichaam en geest. Met een goede nachtrust creëert u nieuwe energie voor de aankomende dag. Een goed bed en matras alleen is niet voldoende, het bedbodem zorgt voor comfort van het geheel. In het NATIVO™ assortiment vindt u verschillende soorten bedbodems, wij hebben onderscheid gemaakt uit vaste en verstelbare bedbodems.

Wat moet u weten over de NATIVO™ bedbodems ?

Bedbodems zijn gemaakt om u comfort te bieden en zijn bovenal een verlengstuk voor uw matras. Een goede bedbodem zal uw lichaamsgewicht optimaal verdelen zonder al teveel tegendruk te genereren.

Constructie van de NATIVO™ bedbodems

Een lattenbodem bestaat uit een frame met daarop overdwars geplaatste latten, de latten zij flexibel en zorgen voor gewichtsverdeling en tegendruk.

Koop bedbodems in de NATIVO™ webshop

Als u op zoek bent naar een bedbodem bekijk dan het NATIVO™ aanbod. Onze bedbodems zijn van een hoge kwaliteit en gefabriceerd naar Europese standaard. Maak uw design bed compleet met een bedbodem en matras, beschikbaar op onze webshop.

Bedbodems
€ 109,00 € 209,00

Gratis bezorging

(0)
€ 169,00 € 269,00

Gratis bezorging

(0)
€ 239,00 € 339,00

Gratis bezorging

(0)
Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Nativomeubels.nl maakt gebruik van cookies. Nativomeubels.nl gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt.

My Wishlist(0 items)

Or sign in with:

My wishlist Neem contact op
Please login first

Or sign in with:

Please login first

Or sign in with:

Your cart

There are no more items in your cart