NATIVO™ Nederland

CONCEPT

NATIVO™ - Het moderne leven op de Zwitserse manier !

Wat maakt ons merk uniek?

NATIVO™ ontwerpt hun eigen design bedden en banken, en heeft een breed assortiment design meubelen voor woonkamer, slaapkamer en in de tuin. Wij ontwerpen onze eigen modellen in samenwerking met internationale ontwerpers en fabrikanten. Onze modellen worden exclusief verkocht in onze webshop en in de salons van NATIVO™

Onze slogan - swiss modern living!

Achter deze zin schuilt de unieke gedachte van onze klanten, over de hele wereld hebben deze klanten een hoge verwachting als het gaat over design en kwaliteit.

Onze bedrijfsvoering- kwaliteit, luxe voor een betaalbare prijs!

Als we het over kwaliteit hebben- geen land ter wereld heeft een reputatie zoals Zwitserland.

Kwaliteit en de wensen van de klant zijn onze zorg. Maar we gaan nog een stap verder. Wij zijn een van de weinige in Zwitserland en Europa die rechtstreeks samen werkt met onze fabrikanten. Hierdoor kan de fabricatie van onze producten nauw gevolgd worden. Daardoor zijn we ervan overtuigd dat de fabrikanten voldoen aan onze hoge normen op het gebied van design en kwaliteit.

Onze prijzen – kwalitatieve design meubelen beschikbaar voor iedereen!

Wij kopen onze producten direct van de fabrikant zonder marge, zodoende kunnen wij de beste prijzen bieden en een groot aantal bestelling leveren. Onze klanten profiteren zodoende van de beste prijzen op de markt.

Beste prijs garantie!

Wij garanderen dat wij met onze producten de laagste prijs bieden! Als een zelfde product vindt bij een andere aanbieder van hetzelfde design en kwaliteit voor een lagere prijs in Nederland, kunt u contact opnemen met NATIVO™. Wij bieden dan 10% korting op die gevonden prijs.

Nativomeubels.nl maakt gebruik van cookies. Nativomeubels.nl gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt.

My Wishlist(0 items)

Or sign in with:

My wishlist Neem contact op
Please login first

Or sign in with:

Please login first

Or sign in with:

Your cart

There are no more items in your cart